Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Επιτραπέζια για παιδάκια 7+

Όπως ήδη θα έχετε καταλάβει εκτός από υτα βιβλία, αγαπάμε πολύ τα επιτραπέζια και έχουμε κάμποσα στο σπίτι μας! Μετά από τις προτάσεις για παιδάκια από 2+ (δείτε εδώ) και για παιδάκια απο 5+  (δείτε εδώ) σήμερα θα σας προτείνουμε τα αγαπημένα μας για παιδάκια από 7+, τα οποία τα έχουμε και τα παίζουμε συνέχεια! Καλή διασκέδαση!!!



QUORIDOR:Σε αυτό το παιχνίδι ο κάθε παίκτης προσπαθεί να βγει από το λαβύρινθο όσο πιο γρήγορα μπορεί, αλλά η δυσκολία είναι ο αντίπαλος τοποθετεί διάφορα εμπόδια ώστε να τον καθυστερήσει. Νικητής είναι αυτός που θα μπορέσει να βρει τον πιο γρήγορο δρόμο μέχρι την έξοδο.


 
ΣΤΟΡΥ ΠΑΡΤΥ: Μπορεί το συγκεκριμένο παιχνίδι να το προτείνουν για 8+ αλλά να μπορείτε να το παίξετε στην απλή έκδοση του και σε μικρότερη ηλικία, δηλαδη: ο πρώτος παίκτης τραβαει 1 κάρτα και πρέπει να ξεκινηδει μια ιστορία με βάση την εικόνα της κάρτας, ο δεύτερος θα τραβήξει επόμενη κάρτα και θα συνεχίσει στην ιστορία με βάση αυτη κλπ. Οι ζωγραφιές είναι πολύ απλές και ακόμα και τα μικρά παιδιά θα σκεφτούν κάτι.
Στις οδηγίες προτείνονται  και άλλοι τρόποι για παιχνίδι ακόμα πιο διασκεδαστικοί οι οποίοι είναι για μεγαλύτερες ηλικίες.

ΤΟ ΑΤΑΚΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑΚΙ: Ό,τι και να πω για το Φαντασματάκι είναι λίγο. Απίστευτα έξυπνο παιχνίδι ταχύτητας και αναγνώρισης μοτίβων.(Αγαπημένο!!!!)

ΣΚΟΥΛΗΚΟΔΡΟΜΙΕΣ: Αρκετά καλό παιχνίδι. Δεν είναι από τα αγαπημένα μας αλλά το παίζουμε με χαρά.



ΒΡΕΣ ΤΟ ΠΕΣ ΤΟ: Το Βρήκες; Πες το! Την πάτησες με την απαγορευμένη λέξη και έκαψες την ομάδα σου; Το κλασικό επιτραπέζιο με 800 νέες λέξεις και 6 νέες προκλήσεις που φέρνουν τα πάνω-κάτω!

JUNGLE SPEED: Έχεις κοφτερό μάτι και σβελτάδα; Δες προσεκτικά τις κάρτες που ανοίγουν οι αντίπαλοί σου, εντόπισε εκείνες που έχουν τα ίδια σχέδια με τις δικές σου, αρπάξτε το Τοτέμ… και ξεφορτώσου τις κάρτες σου! Όταν φύγουν όλες, έχεις κερδίσει!
Απόκτησε την νέα ενημερωμένη έκδοση του Jungle Speed με νέο σχεδιασμό στην πλάτη των καρτών και σε κάποια από τα σύμβολα, καθώς και νέα εικονογράφηση της συσκευασίας.

ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ: Αναζήτησε το θησαυρό μέσα στο δαιδαλώδη Λαβύρινθο!!! Καθώς το ταμπλό αλλάζει διαρκώς μορφή, κανένας γύρος δεν μοιάζει με τον άλλο! Οι κάρτες είναι αυτές που καθορίζουν την αποστολή σου, προσπάθησε να τις χρησιμοποήσεις έξυπνα! Εμπόδισε τον αντίπαλο και προχώρα! Νικητής είναι αυτός που θα φτάσει πρώτος στο θησαυρό!

ΣΚΟΡ 4: Το κλασικό παιχνίδι σύνδεσης μαρκών. Ρίξε τις μάρκες σου στις σχισμές και σύνδεσε τέσσερις στη σειρά για να νικήσεις τον αντίπαλο σου!

ΤΙ + ΠΟΙΟΣ: Ένα ξεκαρδιστικό επιτραπέζιο, κατάλληλο για παιδικά πάρτυ! Περιέχει 4 πρωτότυπα παιχνίδια: Τι είμαι; Κάνε τη σωστή ερώτηση για να βρεις τι είσαι. Μάντεψε ποιο! Βρες το κρυμμένο πρόσωπο, ζώο ή αντικείμενο. Supermarket! Θυμήσου με τη σειρά τη λίστα αγορών της μαμάς... Ποιο λείπει; Θυμήσου ποιο αντικείμενο λείπει.......


 

Τεντώσου, ισορρόπησε και κρατήσου εκεί! Πρόσεξε όμως: αν πέσεις βγαίνεις έξω!! Tο γνωστό επιτραπέζιο παιχνίδι που σε δένει κόμπο! - Παίζεται με 2 και περισσότερους παίκτες.

Δείτε και τις προτάσεις μας για ηλικίες 5+.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου