Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Διαγωνισμός : Η πρώτη μου λογοτεχνία, Μεταίχμιο

Update 27/06/2016
Δυστυχώς οι 2 πρώτες κοπέλες δεν επικοινώνησαν μαζί μου εγκαίρως (δηλαδη εντός των 2 24ωρων όπως περιγράφεται και στους όρους του διαγωνισμού) και τα δώρα περνάνε στις αμέσως επόμενες συμμετοχές δηλαδη τις

Καλτζίδου Αλεξανδρα
και
ΠΑΠΠΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ

 Οι 2 νέες νικήτριες μίλησαν μαζί μου και τα δώρα τους είναι καθοδόν! :)
-------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Οι νικήτριες είναι η

  Λαμπρινή Μαγουλιώτη (lamprini mag)

και η  

 ΚΑΤΕΡΙΝΑ (katerina0606)

 και τους έχει αποστελεί ήδη email!

Σας ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή σας.

Να είστε πάντα καλά και χαμογελαστοί!

Φιλιά σε όλους!

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Οι εκδόσεις Μεταίχμιο προσφέρουν σε δύο τυχερούς αναγνώστες του Happy Learning Seeds από ένα βιβλίο από τη σειρά H πρώτη μου λογοτεχνία.

Μπείτε στο site των εκδόσεων Μεταίχμιο εδώ για να δείτε τους τίτλους. 

Αν θέλετε δείτε τι γράψαμε εμείς για τα βιβλία εδώ.

Η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή: στείλτε email στο happylearningseeds@gmail.com με τίτλο "Διαγωνισμός: H πρώτη μου λογοτεχνία"
και προαιρετικά αφήστε το σχόλιό σας κάτω από αυτό το άρθρο!

Λήξη διαγωνισμού: 23 Ιουνίου 2016
Οι νικητές θα ανακοινωθούν σε αυτή τη σελίδα στις 24 Ιουνίου 2016 και θα ενημερωθούν με email.

Καλή επιτυχία σε όλους!


Λίγα λόγια για τα βιβλία
Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ φέρνουν κοντά σας μια νέα σειρά παιδικών βιβλίων για παιδιά από 4 ετών με τίτλο «Η πρώτη μου λογοτεχνία»: Διαχρονικά κλασικά λογοτεχνικά έργα από την Ελλάδα αλλά και απ’ όλο τον κόσμο, γραμμένα από την αρχή, από αγαπημένους Έλληνες συγγραφείς, με παραστατική και ζωντανή αφήγηση και έγχρωμη εικονογράφηση. Οι διασκευαστές είναι λογοτέχνες γνωστοί και έμπειροι, με μεγάλη πορεία στη σύγχρονη παιδική λογοτεχνία, η οποίοι έχουν τη δυνατότητα να μετατρέψουν ένα κλασικό έργο σε παιδικό, με την ίδια ζωντάνια και ευρηματικότητα που έχει το πρωτότυπο.
Από τον Δον Κιχώτη του Θερβάντες, τον Μάγκα της Πηνελόπης Δέλτα, τον Πιπ των Μεγάλων Προσδοκιών του Ντίκενς, τον Νιλς Χόλγκερσον της Σέλμα Λάγκερλεφ, τον Οδυσσέα του Ομήρου, τον Ερωτόκριτο του Κορνάρου, τον Τομ Σόγιερ και τον Χοκ Φιν του Μαρκ Τουέιν, έως τις Μικρές Κυρίες της Λουίζα Μέι Άλκοτ, τον φανταστικό κόσμο του Σαίξπηρ και του Ντοστογιέφσκι, του Τσέχοφ αλλά και του Παπαδιαμάντη, του Βερν αλλά και του Κίπλινγκ και τόσων άλλων, η σειρά υπόσχεται τα πρώτα λογοτεχνικά ταξίδια των παιδιών να γίνουν μια αξέχαστη και συναρπαστική εμπειρία. Η σειρά φέρνει τα παιδιά σε επαφή με ελληνικά και παγκόσμια αριστουργήματα και, συνακόλουθα, με τις διαχρονικές αξίες που αυτά καλλιεργούν: την ειλικρίνεια, τη συμπόνια, την υπομονή, την τιμιότητα, τη δικαιοσύνη, την υπευθυνότητα, την ελευθερία, τη φιλία, την αγάπη, τον σεβασμό, τη γενναιοδωρία.
Οι δύο πρώτοι τίτλοι της σειράς, το Παραμύθι χωρίς όνομα και η Ιλιάδα, βρίσκονται ήδη στα ράφια των βιβλιοπωλείων. Τον Ιούνιο κυκλοφορεί Ο Μάγκας, ένα ακόμα κλασικό έργο της Πηνελόπης Δέλτα, ενώ η σειρά θα συνεχίσει να εμπλουτίζεται διαρκώς. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα μυθιστορήματα της Πηνελόπης Δέλτα, αλλά και η Ιλιάδα του Ομήρου διασκευάζονται για παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας.



Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού 
  1. Ο διαγωνισμός λήγει στις 23.06.2916 το βράδυ της Παρασκευής. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού, καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή.
  2. Η σχετική με το Διαγωνισμό κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org, με χρήση σχετικού αρχείου στο οποίο θα περιληφθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων. Η κάθε συμμετοχή φέρει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του.
  3. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν και με σχετική ανάρτηση στην ιδια σελίδα που βρίσκεται ο διαγωνισμός αλλά και με email. Θα σας ζητηθει να δώσετε τα πλήρη στοιχεία σας τα οποία θα χρησιμοποιήθουν προκειμένου α) να διαπιστωθει η ταυτοπροσωπία κατα την παραλαβή του δώρου για όσους μένουν  Αθήνα β) για να τους αποστελεί το δώρο με courier για όσους είναι από επαρχία.Αν διαπιστωθεί ότι ο νικητής ή οι νικητές έχουν δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή τους δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο ή τα δώρα θα μεταβιβαστούν στον αναπληρωματικό ή στους αναπληρωματικούς νικητές. Επίσης,τα δώρα θα μεταβιβαστούν στον αναπληρωματικό ή στους αναπληρωματικούς νικητές σε περίπτωση αδυναμίας επικοινωνίας με τον νικητή ή τους νικητές, μετά δύο 24ωρα από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  4. Οι νικητές που κατοικούν στην Αττική παραλαμβάνουν το αντίτυπό τους από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Τ.Κ. 11472, Αθήνα Τηλ: 211 3003500 ), ενώ εάν οι νικητές είναι από την επαρχία, το βιβλίο θα του(ς) αποσταλεί με courier. 

8 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Δεν είναι δουλεια... Είναι κάτι καλύτερο.... αγάπη για τα παιδιά και το ποιοτικό παιχνίδι.
      Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Χαίρομαι που σου αρέσουν!
      Φιλιά πολλά πολλά

      Διαγραφή
  2. Συγχαρητηρια για την πρωτοβουλια σας και για τα λογοτεχνικα ταξιδια που κανουν τα παιδια μεσα απο αυτην.....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλο καλοκαιρι.,
    αλεξανδρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το βιβλιο έφτασε...διαβάστηκε και ενθουσίασε ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!!!! Αναμένουμε τις προτάσεις σου για νεα βιβλια , για νέες περιπέτειες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή